Vind JULEGAVER fra MULBERRY

Overskriften siger nok lidt sig selv 🙂 Og hvis du elsker Mulberry lige så højt som jeg, ville det nok lige været klogt at læse denne tekst, og derefter smutte forbi deres hjemmeside.
Held og Lykke! Knus 

 

fra WWW.elle.dk:

Mulberry er kommet i julestemning, og for at fejre julens festligheder, giver de nu deres online-kunder mulighed for at vinde deres favorit-produkter.

Frem til den 15. december kan du på Mulberry’hjemmeside, når du handler, tilføje dine foretrukne produkter til en ønskeseddel, og sende den tilMulberrry sammen med en beskrivelse af hvorfor du ønsker dig netop disse produkter. Hvis du så er den heldige vinder, vinder du hele din ønskeseddel, og alle de lækre produkter bliver sendt direkte hjem til dig, lige i tid til at de kan ligge under juletræet.

Udover din ønskeseddel, kan du være heldig at modtage en guldkonvolut, når du modtager de købte varer. Hvis du er så heldig at modtage den flotte konvolut, kan du vælge frit mellem Mulberry-goodies for 2.000 pund (over 17.000 kr.)!

Så hvis du går med en masse Mulberry-juleønsker, er det bare med at klikke forbi hjemmesiden og sende din ønskeliste til julemanden …

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s